Kundkvällar i valvet

Då vi befinner oss i Föreningsbankens gamla lokaler, finns ett stort gammalt bankvalv. Här kommer vi att anordna många goda och trevliva kvällar i matens tecken. Det kommer att bli ost & vinkvällar, chokladutbildningar och mycket mycket mer

Vi kommer också kunna använda Valvet om företag, möhippor eller privatpersoner vill ge bort en upplevelsekväll i present.

Gå med i vår kundklubb så får du aktuell information kring Valvet direkt hem till dig.

            Höstens kundkvällar på Saluhallen.

Då var det dags för vårens program med kundkvällar på Familjen Ringhs Saluhall. .

Ost & vinkväll. En kväll där ni får lära er massor om ost. Hur den bäst ätes, med vilka tillbehör den blir godast och hur de tillverkas. Till detta får ni också prova 3 sorters vin.  Pris 395:- per person

Chark & delikatesskväll. Här kommer vi att få prova en hel del spännande delikatesser. Det blir en resa om hur de tillverkas, hur man bäst äter produkterna och vi testar olika smak kombinationer.
Pris 395:- per person.


Under vårens kundkvällar hade vi väldigt trevliga kundkvällar med många nyfikna och inspirerande gäster. Kvällarna var fyllda av bra och spännande frågor. Med andra ord så vet man aldrig riktigt säkert hur en kväll på Saluhallen kan sluta. Kul har vi dock alltid.

                                      Välkomna ni också

                                         Stefan & Marie

Vi kan även göra event och kundkvällar i en lokal nära er. Här är några bilder från Coop Sveriges huvudkontor i Stockholm där Stefan gör en ostprovning för ungefär 150 personer.