Familjen Ringhs saluhall drivs av Stefan & Marie Ringh

Vi har jobbat i många år med mat och livsmedel. Vår största passion är att få inspirera och förmedla hur man kan kombinera och äta mat.

 

Stefan har varit färskvaruchef på en Ica butik i Herrljunga, startat och drivit delikatessboden i Herrljunga som han sålde 2004. Efter det började Stefan på Falbygdens ost och Ridderheims delikatesser. Han har rest runt i Sverige och byggt om butiker samt utbildat butikspersonal i ost & chark. Efter antal fantastiska år fick stefan en förfrågan om han ville bli VD på ett chokladföretag som skulle lanseras i livsmedelsbutiker runt om i Sverige. Svårt att tacka nej till en sådan utmaning. 2011 såldes detta bolag till nya ägare och Stefan valde då att kliva av då inriktningen på konceptet skulle ändras. Planerna på Maries och Stefans dröm om en butik började således att verkställas på allvar. Stefan har därefter varit försäljningschef både på Styckmästarn i Göteborg och på Tomex Sweden AB. Sedan maj 2014 kommer Stefan dock bara att jobba som konsult åt olika bolag som behöver hjälp med olika uppdrag och fokusera på sin och Marie´s Saluhall.

 

Marie har jobbat på Ica kvantum i Lerum. Där hon periodvis var ställföreträdare till färskvaruchefen. Hon har också jobbat som färskvaruchef på Hemköp masthugget i Göteborg. Marie  har dessutom drivit egna bolaget Allt Kring Mat där hon har jobbat som matinspiratör och åkt runt i västra Sverige och bjudit och inspirerat kunder i ostens underbara värld. De sista åren har Marie jobbat som chokladkonsulent och varit ansvarig för Göteborg & Skåne. Här har hon jobbat med kundkvällar och utbildningar inom choklad.
 

 

Nu har vi dock slutit cirkeln och hoppas att all vår kunskap och matglädje skall komma er kunder till nytta. Var inte rädda för att fråga oss om allting.

 

 

Vårt stora mål med Saluhallen är att få ge er kunder en upplevelse i god mat och att ni ska få dela vår passion för mat.

 

                           Välkomna till oss
 

                             Stefan & Marie