I vår välsorterade charkdisk så hittar ni allt från Lufttorkade skinkor till vanlig rökt skinka. Vi har klassiska spanska och Italienska delikatesser blandat med Svenska kvalitetsprodukter. Särskilt stolta är vi över vårt samarbeta med Tim Larsson på på Tollarps chark som gör de mest fantastiska luftorkade produkter och med Franco på Rigamonti som förser oss med världsklassprodukter såsom Bresaola av Black Angus.

Kom gärna in och prova

Italienska läckerheter
från den mycket duktiga producenten Rigamonti

På samma högklassiga Black Angus kött som vi säljer i butiken så har Rigamonti producerat bland de bästa detaljer vi smakat. De har gjort en Bresaola som är ett lufttorkkat innanlår, den är så marmorerad och god att den bara smälter i munnen. De har dessutom tillverkat en rostbiff som är så nära tjälknöl i mörhet man kan komma. Tack vare vår vän Franco Cibinetto som jobbar på  Rigamonti, så har vi den stora förmånen att köpa in dessa underbara produkter direkt från Italien och kan på så sätt erbjuda er riktigt bra priser. Som om det inte vore nog med dessa produkter så har vi även tagit hem en Italiensk klassiker som heter Speck. Det är en skinka som är både lufttorkad och lättrökt. Dessutom så har vi tagit in riktig pancetta i sortimentet. Gillar ni mat av hög kvalitet och som är fantastiskt god så skall ni absolut göra ett besök hos oss och smaka på våra nyheter.

Italienska läckerheter från Italien

God mat för oss är ofta förknippat med enkelhet. En god pizzabotten som fylls med prosciutto, mozzarella, färsk tomat, parmesan och ruccola.