Vi älskar riktigt bra choklad. När Marie och jag var som mest aktiva inom chokladbranchen så hade vi den äran att få jobba med några av världens absolut bästa tillverkare av choklad. Amedei från Italien tycker vi är topp 3 i världen och de vinner hela tiden nya priser och har framgång med sina underbara choklader.
Dessutom har vi fått hem ett antal spännande och mycket goda chokladkakor från Willie´s​. En underbar story om en man med otrolig passion för sin choklad. Det finns två dokumentärer om denna intressanta choklad tillverkare. Inte att förglömma så har vi även ett sortiment från Malmö chokladfabrik.

På tal om intressant, så har vi alltid tyckt att god mat är konst. Nästa nyhet i butiken är något alldeles extra. En Ungersk chokladfantast har skapat de mest fantastiska chokladkakor vi sett. De är vackra som en tavla och goda som.........ja kom och smaka själva. De använder sig av kvalitetschoklad från både Valrhona och Michel Cluizel. I kreationerna så finns det allt från goda bär, nötter, blommor och bladguld. En underbar gåva att ge bort tillsammans med en flaska vin eller helt enkelt njuta av själv (när ingen ser)

Välkomna in och hitta era favoriter

Vi har ett gott sortiment med Svensktillverkad choklad i butiken. En av dessa är vår absoluta storsäljare kolamandel.

Dessutom finns det en hel del sorter till att välja bland. Saltlakrits täckt med vit choklad och citron, Tiramisumandel, hasselnöt täckt med vit choklad och kokos, kaffebönor i choklad, wiener linser och salt lakrits täckt med vit choklad och salmiakpulver.     Mums!! 

Missa även inte Maries chokladkvällar i Valvet!

För att ytterligare kittla chokladälskarnas smaklökar har vi underbara praliner från Lanwehr i sortimentet.