Här kommer ett axplock på nyheter i på
       Familjen Ringhs Saluhall.

 

Den första är en tillverkare på de godaste sylter, marmelader och safter man kan tänka sig. Hafi arbetar mestadels med ekolo​giska och kravmärkta råvaror från närproducerande leverantörer. De arbetar med smaker och konsistenser som är långt ifrån många andra producenter. Vi har både syltar, marmelader, kompotter, chutney´s och deras saft i vårt sortiment. Upptäck skillnaden du också.

I vårt sortiment hittar du även en hel del av Brunneby musteris goda produkter. Där finns marmelad, Enebärsdricka, mjöd och mousserande smultrondryck som några exempel.
Vi har dessutom flera andra goda sorters marmelader, cumberlandsås och olika oljor. Lite honung från en lokal producent här i Herrljunga finns också på hyllan.
Det är både goda och prisvärda alternativ som vi plockat fram till er kunder. Fråga gärna om ni vill ha förslag på kombinationer på marmelad och ost.

Sedan en tid tillbaka har vi även fransk lemonad i olika smaker i en fantastiskt fin patentflaska. Ljuvliga att dricka iskalla till maten istället för vin, eller som några av våra kunder gör; till groggen...
Flaskan är perfekt att återanvända till saft eller varför inte till kolsyrat vatten vid middagsbordet när man har gäster...?
Vill man köpa ekologiskt så har vi också ett par italienska lemonader i lite mindre flaskor. 
Lemonaden är kolsyrad och lite vuxnare i smaken då den inte innehåller så mycket socker.